torstai 1. syyskuuta 2011

Ilomielellä Lillanin galleriassaHiphurei, hiphurei, hiphurei, kolminkertainen huuto raikaa. Turku 2011 Kulttuuripääkaupunki vuoden syyskuuta juhlistaa Ilomieli tekstiilinäyttely Lillanin galleriassa.

Päivä oli täynnä toutua ja tohinaa. Parasta oli tarjoilujen valmistumisen seuraaminen =) Jamina, Linda, Roosa ja Nanni loihtivat kilvan toinen toistaan herkullisempia suupaloja - njamskis.

 

Pauliina ja Emma seurasivat silmä tarkkana herkkujen valmistumista. Päivä oli hyväntuulinen ja odotusta täynnä. Klo 15.30 aukenevaa näyttelyähän oli uurastettu oikeastaan jo viime keväästä asti ja eritoten viimeiset viikot olivat pitäneet melkoisessa pinteessä. 


Ensimmäisten vieraiden joukossa saapuivat Visu 10 luokka sekä Kaisa ja Jola. Ja ladythan intoutuivat poseeraamaan oikein olan takaa niin olihan pakko todistusaineistoa tännekin laitella ;-)


Pauliinan pinkin maton  AURORAn ympärillä riiitti ihastelijoita, kummastelijoita ja juttua irtosi niin lapsista, koiranpennuista, kuin imuroinnista ja siitä uskaltaako matolle astua vai olisiko kukkaketo mitä ihanin makuhuoneen sängyn vierustalla. Mallinuken käsissään pitelemä matto oli myös teknisesti kutkuttava. Pauliinan vesileikkauksella teettämät kukkaset kiehtoivat ja moni oli yllättynyt tekniikan vahvasta mukana olosta.


Lehdistökin käväisi paikalla haastattelemassa. Ensimmäiseksi kiinnostusta herätti Suvin brodeerattu ja painettu lumikukka kangas, johon yleisö oli reagoinut ihastuneena. Sitten haastateltavaksi pääsi Tiina, vuoden artesaani- tittelin ansainnut nuori yrittäjä. Huomisesta salkkarista siis pääsemme lukemaan naisten kommentit ja tietysti nyt jokainen kipin kapin katsahtamaan, ihastumaan ja nauttimaan näyttelyn helmistä.

Ei kommentteja: