maanantai 5. syyskuuta 2011

To do lista ja ideoiden jäsentely

Tänään Visualisti 11 kööri aloitti aamun peesaten Tekstiili 11 maanantai aamuja. Eli tehtiin pienoinen katsaus Keikkailu-kirjan käyttöön, siihen mitä on opittu ja käytiimpä läpi myös inhokkeja ja sulokkaitakin.

Seitsentoista henkinen naisporukka oli käyttänyt kirjaa luonnosteluun, muistiinpanoihin, toiset taas olivat listanneet päivän päätteeksi tekemisiään, toiset taas olivat tehneet ne tehtävät, jotka oli kuulemma pakotettu. Kumma kyllä en muistanut yhtään pakotettua tehtävää =) Eli ensiaskeleet kirjaan ovat takana.

Mitä väki sitten oli oppinut kuluneiden kolmen viikon aikana? Listan kärkisijaa piti yhdenpisteen perspektiivi, mutta mitä muuta nousisi esiin? Seuraavaksi tuli litanja seuraavanlaisia asioita: ajankäytönhallintaa, plansseja, erinäisiä asioita väreistä, näyteikkunoista, laveeraamista ja Picasan käyttöä. Joku oli vuorostaan oppinut taivuttamaan muovia, tutustunut valtavaan määrään uusia ihmisiä ja ystävystynyt, kolme viikkoa oli opettanut rohkeammaksi. Lotan kovin koppi oli vuorostaan ollut elämää helpottava to do lista ja Reetalle ideoiden jäsentely.

Tuo To Do Lista kolahti. Lotta kertoi tekevänsä tehtävien listaa ja vetävänsä henkseliä yli sitä mukaa kun työ on hoidossa. Yksinkertaista, mutta kohtuullisen tehokasta - kokeilkaapa vaikka =)

 Ja maailmaltahan löytyy ihka oikea leimasinkin To Do listan tekoon =)

Ps. Kaislan mielestä kirjaa on mukavinta täyttää yhdessä kaverin kanssa

- jori -

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Mä tykkään käyttää Teux Deuxia, eräänlaista kalenterin ja to-do-listan yhdistelmää. :)

http://teuxdeux.com/