torstai 8. syyskuuta 2011

Opiskelijat ideoimassa ja käyttämässä Keikkailu-kirjaa


Vaikka otsikko muuta kertookin niin Keikkailu-kirjaa ei olisi olemassakaan ilman innovatiivisia, innostavia ja rohkelikko opiskelijoita, jotka vuodesta 2008 asti ovat omalla toiminnallaan siivittäneet kirjan syntyä. Tänään siis oli melkoisen mojova juttu Salonjokilaaksossa Keikkailu-kirjastamme.

Elettiin vuotta 2008 tai 2009 kun keikkailun ensimmäiset ajatukset olivat nousseet pintaan. Silloiset vaatetus ja tekstiilialan opiskelijat Marjo Hanhisalo, veera lintunen, Krista Hekkala, Anna Saari ja Anna Tolppi olivat mm. innokkaina mukana kehittämässä ja ideoimassa ajatuksia eteenpäin. Naiset kävivät keikalla alueen yläkouluissa , innostivat väkeä avoimissa ovissa ja käyttivät tiimioppimisen menetelmiä. Eli suuret kiitokset kirjan ajatuksista, ideoista ja aiheista kuuluu myös lukuisille opiskelijoille.

Lisäksi koko henkilökunnalla on ollut näppinsä pelissä. Muistan kuinka Seija, Kaisa, Tuula, pirkko, Päivi, Timo ja monet muut olivat alakerran opehuoneessa tuomassa menestyksekkäitä kiteytyksiä ja siivittivät Keikkailun mainetta Oulun taitajakisoissa, joista meillä on komea kunniamaininta.

- jori -

Ei kommentteja: