keskiviikko 31. elokuuta 2011

Naa, Naa, Naarilassa - il, il, ilman eväitä ;-)


Takana on super kiva päivä Naarilassa, yhdessä käsi- ja taideteollisuusalan uusien ykkösten kanssa. Huhhuh vieläkin valsalihaksia suorastaan kramppaa =) Vauhti oli melkoista jo heti aamusta. Kurvasimme Visualistien kanssa  heti kärkeen hyvänolontyökalupakin tarjoamaan visaan. Tiuhaan tahtiin kysymykset päihteistä ja niiden vaikutuksista vilahtelivat ja oikeasta vastauksesta sai hypähtää jättiloikan eteenpäin väärästä taas piti peruuttaa samaisen loikan verran. Kisa oli tiukkaa ja naisten sääret venyivät uskomattomiin loikkiin tavoitellessa rastin mestaruutta. Lopulta tuulettamaan pääsivät Katri, Suvi-Tuuli ja Elina. Palkintoina mahtavia hyvänolontyökalupakki rannekkeita.


Odotellessamme seuraavaa rastia teimme visaisia kilpatehtäviä. Kysymyksiä ja pulmia oli täytettävänä kokonainen kirjekuorellinen, mutta minkäs teit kun oli niin mahtava sakki kooolla ja oikeat vastaukset rapisivat toinen toisensa jälkeen - niin pakkohan sitä oli ylpeänä hymyillä=)

Seuraavaksi suuntasimme oppilashuollon rastille. Nyt vuorostaan Hannele ja Taija vetivät muistijumppaa. Jokainen kertoi lempiruokansa ja sitten ei muuta kuin muistelemaan. Tiesittekö, että Visualisti ykkösten lempiherkkuihin kuuluvat mm. tortillat, kanasalaatti, kasvispihvit, tirisevät pihvit salaatin kera, pasta, paella, shipsit kera vaahtokarkkien ja kinuskikastikkeen, uunilohi, mäkkäriantimet,  ja ties mitkä ihanuudet. Vesi vain herahti kielelle narukerää heitellessä ja edessä häämöttävää ruokailua odotellessa.


Toki ennen ruokaa kisasimme myös pillikeihäänheitosta. Särkisalolainen Suvi-Tuuli heitti melkoiset pohjat ja sai kilpasiskojen hymyn hyytymään. Mutta tarkemmin tutkittuamme asiaa ilmeni pientä doupingin makua, mutta eihän sitä kukaan ollut säännöissä maininnut. Niimpä pillien kilpavarustelu tarkastettiin ja löytyipä muitakin doupattuja pillejä liikenteestä ;)


Lopullinen voittotuuletus irtosi Reetalta


Syönnin jälkeen leikittiin hampaatonta eläintä ja meinattiin tikahtua koko sakki valtaisaan naurunremakkaan. Istuttiin ringissä Naarilan lattialla ja hampaattomana piti sanoa vierustoverille jonkin eläimen nimi. Koitappa siinä sitten olla nauramatta ja ilveillä hampaattomana.

Sen jälkeen jokaisen selkään teipattiin ammatti. Haettiin kaveri avuksi ja piti itse arvata mikä olikaan ammatiltaan. Someron toivo Ahtaanluoma oli yhdessä tovereidensa Roosan ja Oonan kanssa keksineet sellaisen tehtävän, että lopulta tarvitsin useammankin selittelijän apua arvatakseni, että eräopashan minä =) Ei huonompi ammatti sekään.

Lopuksi hiilloksella käristyvät maukkaat makkarat saivat veden väen kielille ja hiilloksen äärellä oli aika-ajoin oikein kunnon tunkuakin.

Niin ja unohdin aivan mainita, että meidän tiimin nimi oli Team viritetty murskavoitto, eikä suotta. Eli nyt sitä sitten tiimin kanssa odotellaan palkintojen jakotilaisuutta, kahvikutsua ja palkintoja, vaikka voittojuhlat jo omalla tiimillämme pidimmekin =)

- jori -

Ei kommentteja: