perjantai 2. lokakuuta 2009

ViLLeiN DeSinG

Kello on lähes yksi yöllä, ja mietin mitä oikeastaan pitäisi kirjoittaa, tai kertoa näistä. Alkuperäinen idea kun lähti enemmänkin fiiliksestä kuin mistään konkreettisesta. Ette siis saa kuulla Jorin "määräämää" tarinaa tai muuta suurta kertomusta inspiraatiosta tai vastaavasta, vaan annan kuvien puhua puolestani.

Sen verran nyt kerrottakoon, että en yksin näitä koruja väsäile, vaan siskoni kanssa yhdessä. Suurissa suunnitelmissamme aiomme lähitulevaisuudessa perustaa yrtiyksen, ja nämä ovat nyt esimakua tulevasta.

Materiaaleina meillä on kaikenlaista pikkutavaraa ostetuista helmistä aina kirpputorilta löydettyihin domino-palikoihin asti. Uusia ideoita tulee jatkuvasti, ja jo nyt suunnitelmissa on mm. persoonallisia T-paitoja ja kangaskasseja.

Kaikkiin kysymyksiin vastaan mielellään osoitteesta ville.makila.89@luukku.com. Kuvien korut ovat kaikki myynnissä, ja saatavissa on myös monia muunlaisia vaihtoehtoja! Kuvien korujen hinnat alkaen 5egee (korvakorut myymme pareittain, eli alkaen 5e/pari) :)

3 kommenttia:

Keikalla kirjoitti...

Vauuuu Ville. Tuossa kirjamessuilla keskusteltiin, että keikkailukaulanauhakin olisi varsin ihku. Mutta nämä ovat ylitse kaiken - ihania -jori -

Anonyymi kirjoitti...

Onpas oikein väriloistoa, ihania koruja...tsemppiä yrittäjyyteen ja työniloa...-päivi-

Anonyymi kirjoitti...

Upeeeeta Ville. Korut ja kuvat tosi onnistuneita. Oletko myynyt korujasi ja jos olet niin missä?
jola