sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Keikkailun perhe esittäytyy


Tule elämäsi keikalle - on näyteikkuna Salon seudun ammattiopiston kulttuuripuolen arkeen. Täällä näet mitä luennoitsijoita, tapahtumia, keikkoja on tulossa ja pääset osallistumaan meidän arkeen. Voit ilmiantaa ystäviesi kutkuttavia blogeja, ilmoittaa tulevista messuista, myyjäisistä tai kertoa mihin projekteihin itse olet osallistumassa tai osallistuit.10x10 on erilaisten kiinnostavien ilmiöiden tarkasteluareena. Täällä esitellään kiinnostavia muotoilun ja kulttuurin ilmiöitä, muotoilijoita, yrityksiä jne. Täällä etsitään niitä asioita, mitkä saavat Sinun sydämesi sykkimään ja Sinut kiinnostumaan, innostumaan ja osallistumaan. Tarjoa siis joku itseäsi kutkuttava aihe tai näkökulma, oli se sitten elokuvista, teatteristä, ravintoloista, musiikita, muotoilusta, ekologiasta tai ties mistä.
NY-backstage on yhteisiä pelisääntöjä, ideoita ja ajatuksia Nuoriyrittäjyys matkan takaa. täällä voit kysellä mieltäsi askarruttavia NY-kysymyksiä, tehdä ehdotuksia NY-asioiden kehittämiseksi, ehdottaa hyviä linkkivinkkejä tai ehdottaa yhteistä luentoa tai tapahtumaa.
Tavarataivas on kuvien ja linkkien salainen arkisto. Täällä on käytössä PICASA-kuva-albumit, joihin kuka vaan Teistä pääsee lisämään tuolien, valaisimien, kaappien, pöytien, lasiesineiden ja ties minkä sisustukseen liittyvien yksityiskohtien, materiaalien ja tykötarpeiden kuvia. Tavarataivas on tarkoitettu sisustusmaailman näyteikkunaksi - poimi kiinnostavimmat jutut vaikka perspektiivipiirrostesi kuvitukseen. Tänne kerätään myös muotoilun klassikoita ja linkkivinkkejä tämän hetken valaisin, kaluste, tekstiili ja pintamateriaalifirmoista. Eli tämä on yhteinen linkki- ja kuvapankki.


Verkostotunnitin on työkalu omien verkostojen tunnistamiseen ja hyödyntämiseen voimavarana. Täällä on toistaiseksi VIMEO-pätkä verkostotunnistimen ideasta ja lähiaikoina tänne päivitetään verkostotunnistimen käyttöohjeet.
Kaatis on työkalu oman itsensä tuntemiseen, omien vahvuuksien ja kiinnostuksenkohteiden löytymiseen. Tämä on siis itsensätutkiskelutyökalu. Täältä löytyy kysymysarsenaali, minkä avulla itsensätutkiskelumatka voi maistua, tuoksua ja kuulua vahvemmalta kuin aiemmin. Ryhdy siis vapaasti tutkiskelemaan kysymysten avulla menneisyyttäsi, nykytilaasi ja tulvaisuuttasi.Neuleen matka on Turun kirjamessuilla synyneen kaksipäisen yhteisöllisen neuleen matkakertomus läpi niin pienien kuin isojenkin käsien siivittämänä kohti vuotta 2011. Laitathan tänne kuvia kun neule on matkassasi ja kerro missä ja milloin olitte.

- jori -

Ei kommentteja: