sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Etsy - Osta ja myy käsintehtyjä tai vintage esineitä, taidetta tai tuotteita netissä!Etsy on suurin netissä oleva markkinapaikka käsintehdyille tuotteille. Sivujen idea on helppo: Luo tunnus ostaaksesi/myydäksesi käsintehtyjä tai vintage tuotteita. Kielenä toimii englanti, mutta jokainen, ketä omaa pienenkin määrän englanninkielentaitoa, pärjää varmasti Etsyn monissa sokkeloissa. Etsy tarjoaa turvallisen ja helpon tavan päästä esittelemään ja myymään käsintehtyjä tuotteitaan tai vanhoja kellarilöytöjä.

Minun on syytä mainita varoituksen sananen kaikille, keille Etsy ei ole vielä tuttu: Ennen kuin vierailette sivuilla, niin varatkaa itsellenne aikaa! Toinen toistaan upeimpien myytävien kohteiden selaamiseen uppoutuu kummankin helposti.

Inspiraatiomatkat ovat enemmän, kuin suositeltavia! Tässä ihania käsintehtyjä pöllöpehmoja.Ihanat korvakorut!Tyylikäs puinen laatikko.


Kun Nuori Yrittäjyys projektikin on tässä käynnissä ja varmasti joitakin askarruttaa, että missä myydä tuotteita, niin eikö Etsy olisi ainakin varteenotettava vaihtoehto?

Siinä vähän ideaa ja toivotan teille kaikille ihania elämysmatkoja Etsyn tuhansien käyttäjien profiilisivuille!

- Rilla

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, kokemusta on tuosta ajankäytöstä Etsyssä...äkkiä saa hurahtamaan melkoisesti aikaa... ja tuotteita on laidasta laitaan osa aivan ihania ja osa tosi kamalia : )
-päivi-

Anonyymi kirjoitti...

Totta, Rilla, hyvä suositus NY-yrityksen markkinointikanavaksi. Olen luvannut kysellä kokemuksia tutulta yrittäjältä, joka on aloittanut myynnin tätä kautta. Vai onko teistä joku käyttänyt sitä omien tuotteiden myynnissä?
-päivi-

Anonyymi kirjoitti...

hiuk södei elukoit!
keikkahuilisti