keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Fengshuita ja arjen askareita


Tänään oli ilo istahtaa hetkeksi aloilleen ja päästä kuuntelemaan Fengshui-asiantuntija Kristiina Mäntysen luentoa. Reilu tunnin mittaisen tehoiskun aikana fengshuin salainen arkku raotti oveaan ja moni paikalla olijoista sai kipinän aiheeseen.


Paikalle oli saapunut niin mikroihme Saija kuin kuraattorimme Sylvi ja lähestulkoon koko sisustuksen kööri, tekstiililäisiä ja tilanrakentajiakin. Qi - elämän energiavirta oli käsitteistä tärkein - se on kaikkialla virtaavaa, elämää ylläpitävää ja synnyttävää energia.Luennon loputtua ja väen purkauduttua omiin hommiinsa takaisin seisahduin hetkeksi jutustelemaan vaatetus kolmosten kanssa. Jalvaksen Elli on täyttä hönkää kaavoittamassa, Tiina etsiskeli rautalankaa ryhdistääkseen Dragulanviitan kauluksia ja Jenni pisteli kasaan täyttä hönkää pitkää mustaa pikkutakkia.


Alakerrassa vuorostaan tekstiili ykkösistä koostuva NY-yritys Kultakala ja valas pitivät kokousta ja sopivat tulevia työnjakoja, esiintymisiä ja naureskelivat suunnittelun lomassa


Ja kutomon perällä neulekoneet sen kun viuhuivat - vaatetus ykkösen Ella koneen kimpussa ja takana naiset rekvisiittana =)

- jori -

Ei kommentteja: