sunnuntai 14. elokuuta 2011

Heimot, hobbismi ja esittelyssä eStella Ny


Keikkailu-kirjan Heimot ja hobbismi aukeama korkkaa tulevan lukuvuoden. Heimot ja hobbismi on oleellinen aihealue kun lähdetään miettimään omia intohimoja, omaa tulevaisuutta ja pohtimaan vaikkapa liikeideaa omalle NY-yritykselle. Heimoja ja hobbismia pohdittaessa voit etsiä vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin. Mihin sinä olet hurahtanut?, Mitä harrastat? Mitä asioita seuraat intohimoisesti? Kenen kanssa kokoonnut ja missä käyt?

Miten nämä sitten liittyvät tuleviin opintoihisi tai pikemminkin miten otat nämä asiat mukaan opintojen arkeesi?
Sisustustekstiilin toisen vuoden opiskelija Senia Falck on intohimoinen kissaihminen. Eikä mikä tahansa kissaihminen vaan suorastaan erikoiskissa ihminen ja kasvattaa itämaisia lyhytkarvoja (ja siamilaisia). Senian arkeen kuuluvat kissanäyttelyt, rotupentujen kasvatus jne. Luonnikkaaksi Ny-yrityksen liikeideaksi Senia kehitteli kissojen hemmottelutuotteet, yleelliset lelut, kuninkaalliset sängyt ja viehättävät kantokassit. Kissaharrastuksen myötä syntynyt asiantuntijuus on siivittänyt tietä kohti omaa yritystä.


eStella Ny-yritykseen pääset tutustumaan eStellan omilta sivuilta tai voit seurata tapahtumia eStellan facebook ryhmässä

eStella NY on myyntipöydän kanssa Vangora ry:n järjestämässä esittenynäyttelyssä Kemiössä 10.9.

Toinen kutkuttava esimerkki hobbismista on VintagEija´s. Eija Mannila valmistui joitakin vuosia sitten Ateljee- ja asusteompelu puolelta. Eija hyödynsi valtaisan fiftari asiantuntijuutensa oman yrityksensä voimavarana.

 Kuvaa klikkaamalla pääset kurkistamaan yrityksen esittelyvideon
VintagEija`s on uusi, erilainen, ompelimon ja vaateputiikin yhdistelmä naisille ja miehille. Johtotähtenä liikeideassa on 40-, 50- ja 60-lukuun liittyvä pukeutuminen, aikakausi, jolloin naiset kapeine vyötäröineen näyttivät naisellisemmilta kuin koskaan ja miehet olivat tosi miehiä. Tule tekemään yksilöllisiä vaatelöytöjä putiikin valmiista valikoimasta tai tilaa juuri sinulle tehty uniikki puku. Lisänä VintagEija`s liikkeestä löytyy laaja valikoima aitoja vintage-vaatteita  ja -asusteita. Ote VintagEija´s sivuilta
- jori -

Ei kommentteja: