tiistai 30. maaliskuuta 2010

Yrittäjä maailmalla

Nuorille yrittäjille kokemusta ulkomailta

EU:n vaihto-ohjelman "Erasmus for Young Entrepreneurs" kautta uudet ja nuoret yrittäjät voivat hakea kokemusta ulkomailta. Harjoittelujakso kokeneen yrittäjän kanssa voi kestää 1-6 kuukautta.

Ohjelman avulla yrittäjä voi työskennellä jossain ulkomaisessa yrityksessä kokeneen yrittäjän rinnalla ja saada uusia näkemyksiä ja kokemusta omaan yrittäjyyteen. Samalla myös edistetään yrittäjien pääsyä uusille markkinoille sekä autetaan uusien kansainvälisten kumppaneiden löytämistä.

Ohjelma on tarkoitettu nuorille, jotka aikovat perustaa yrityksen tai jotka ovat perustaneet yrityksen viimeisen kolmen vuoden aikana. Vaihto-ohjelmaan voi hakea myös ns. isäntä- yritys, joka tarkoittaa pk-yritystä jossain EU-maassa.

Ohjelmaan haetaan välittäjäorganisaatioiden kautta, joista yksi on Päijät-Hämeen Koulutuskonserni - Lahden Ammattikorkeakoulu.

Harjoittelujakso voi kestää 1-6 kuukautta, ja harjoittelu voidaan jakaa lyhyisiin jaksoihin niin että koko harjoittelu tapahtuu yhden vuoden aikana. Rahoituksella tuetaan matkustus- ja asumiskustannuksia.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Lisätietoa myös: South Finland EU-office, tuula.loikkanen(at)skynet.be

Ei kommentteja: