tiistai 9. maaliskuuta 2010

Y-päivä

8.3 Kulttuurialalla vietettiin Y-päivää. Yrittäjyys oli kattavana teemana. Kaikki 78 päivään osallistunutta opiskelijaa pääsivät esittäytymään, laatimaan yrittäjille toinen toistaan kutkuttavampia kysymyksiä ja verkostoitumaan. Sisustuksen naiset olivat panostaneet päivään ja sonnustautuneet suojapukuihin =)

Etukenoa oli havaittavissa myös valmentajien kaartissa ja iloinen nauru sekä heittäytyminen oli osa päivää.

Visualistit veisasivat monen luokan tavoin laulun ja takariviin piiloutunut miesvahvistus
toi ansaittua vivahteikkuutta esitykseen.

Päivän aikana kukin mukanaolija tehtaili itsestään käyntikortin, yhteystiedot vaihtoivat omistajaa ja ilmoitustaululle ilmestyi lähes 80 mukanaolijan intohimonkohteita ja vahvuusalueita

Puolilta päivin joukkoa tuli vahvistamaan kolme yrittäjää. Graafikko Emmi Jormalainen, vaatetusalan yrittäjä Helena Opas sekä keraamikko Minna Komulainen.

Parisen tuntia naisyrittäjät saivat kilvan vastata haastattelukysymyksiin ja kertoa yrittäjyyden kohokohdista, munauksista ja onnistumisista.

Päivän päätteeksi yrittäjät esittelivät omaa osaamistaan ja Emmi Jormalaisella oli mukanaan uunituore Pitsi-kirja, jonka valmistumistaipaleella on ollut mukana myös sisustekstiiliykkösten Tiina Palkki. Päivän yrittäjyysnoste oli vallan huisi ja kutkuttava. Kevään aikana on luvassa muitakin kirjainpäiviä

Ei kommentteja: