keskiviikko 13. tammikuuta 2010

AMK hakuihin tähtäävät valmistuvat opiskelijat

AMK-päivä Turun ammattikorkeakoulussa 19.1.

Turun ammattikorkeakoulu järjestää toisen asteen ammatillisista oppilaitoksista valmistuville ja kaikille koulutuksesta kiinnostuneille AMK-päivän tiistaina 19.1.2010 klo 9–14 Lemminkäisenkadun toimipisteessä (Lemminkäisenkatu 30). Jokainen vierailija saa sisään tullessaan kartan, jonka avulla pystyy suunnistamaan mielenkiintoisiin matkakohteisiin Turun AMK:n matkateemaa noudattelevan hakukampanjan mukaisesti.

Matkakohteina toimivat eri luokkahuoneet, joista jokaiselle Turun AMK:n haussa olevalle seitsemälle koulutusalalle on varattu omansa. Matkaoppaiden roolissa työskentelevät eri alojen AMK-opiskelijat, jotka ovat valmiina kertomaan omia opiskelukokemuksiaan ja vastaamaan kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Esillä myös uramahdollisuuksia, osuuskuntia ja opiskelijaelämää

AMK-päivässä ovat mukana myös Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO, ura- ja rekrytointipalvelut, avoin AMK, Kansalaisen Mikrotuki, erilaiset osuuskunnat sekä kansainväliset palvelut ja International Action Club (IAC). IAC on opiskelijoiden perustama yhdistys, joka järjestää monimuotoista ohjelmaa tutustuttaakseen suomalaiset ja ulkomaalaiset opiskelijat toisiinsa.

AMK-päivässä voi myös kohdata taikuri Aaro Sorvan, Turun AMK:n Salon toimipisteestä valmistuneen liiketalouden tradenomin. Sorvan taikurinura alkoi ammattikorkeakoulun yrittäjyysopintojen innoittamana. Hän hauskuuttaa AMK-päivän vieraita arpomalla kävijöille juuri sen sopivimman tulevaisuuden alan.

- Jori -

Ei kommentteja: