keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Suunnittele logo Sakki ry:n Savuton sohva hankkeelle

VOITA RIIHIKUIVAA RAHAA - SUUNNITTELE LOGO

SUUNNITTELE LOGO SAVUTON SOHVA SAKILLE -HANKKEELLE!

Savuton Sohva Sakille on kolmivuotinen valtakunnallinen ammattiin opiskelijoille suunnattu hanke, jonka tavoitteena on lisätä ammattiin opiskelevien osallisuutta erityisesti oman kouluyhteisönsä terveyttä edistäviin toimiin sekä vähentää ammattiin opiskelevien tupakointia.

Hankkeen toteuttavat Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto - SAKKI ry ja Elämäntapaliitto ry.

Kilpailussa haetaan luovia ehdotuksia, jotka toimisivat projektin logona.Kilpailu on avoin kaikille. Kilpailuun osallistuaksesi sinun on toimitettava ehdotus Savuton Sohva Sakille hankkeen logoksi viimeistään15.12.2009 mennessä.

Arvostelussa kiinnitetään huomiota ratkaisuihin, jotka parhaiten kiteyttävät hankkeen sisällön ja kohdeyleisön. Erityisesti arvostetaan iloisia, moralisoimattomia logoja, jotka huomioivat hankkeen kohderyhmän ja tiivistävät hankkeen yhteisöllisyyttä, mukavaa ja terveellistä yhdessäoloa korostavan lähtökohdan. Suunnitteluun voi ottaa lähtökohdaksi esimerkiksi ajatuksen hyvästä tauosta tai välitunnista.

1. Palkinto 500 euroa
2. Palkinto 250 euroa
3. Palkinto 150 euroa

Kilpailun voittajat julkaistaan Next Step -messuilla 14.-15.1.2009, joilloin voittajista myös annetaan tiedote ja nimet julkaistaan www.sakkinet.fi -verkkosivuilla.Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kilpailutyöt voi lähettää sähköpostitse pdf-tiedostoina osoitteeseen reetta.ruokonen(at)elamantapaliitto.fi tai paperiluonnoksina osoitteeseen

Reetta Ruokonen Elämäntapaliitto
Paasivuorenkatu 5 B,
7 krs.00530 Helsinki.

Logo tulee toimittaa vektorimuodossa pdf-formaatissa. Lisätietoja kilpailusta ja hankkeesta saa Reetta Ruokoselta sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 09 4132 1124.Savuton Sohva Sakille? -hankkeella on oikeus esittää ja julkaista veloituksetta ja ilman eri lupaa kilpailutöitä mm. verkkosivuilla, esitteissä ja julkaisuissa sekä käyttää töitä hankkeen markkinoinnissa.Kilpailutöitä ei palauteta.

Ei kommentteja: