tiistai 23. helmikuuta 2010

Keikkailulla pitää hitusen kiirettä =) ja keikkaa pukkaa koko porukalle

Tammi - helmikuu on hurahtanut yhdessä vilskeessä ja viuhkeessa, eikä Keikkailu ole millään meinannut pysyä perässä. Tässä kuitenkin pikakelaus aina tammikuun alkumetreille.

Hiihtolomille lähdettiin varsin kutkuttavissa merkeissä. Tehokuuri Illustratoria sekä Tajimaa ja vauhtia printteihin ja brodeerauksiin. Koulutus kesti nelisen tuntia ja kalenteriin jo melkein buukattiin lisäkoulutuspäivä keväälle.

Salon seudun ammattiopiston logo sai kyytiä niin Illussa kuin Tajimassakin, joissa kummassakin katsahdettiin järkevää työnkulkua ja brodeerausjälkeä.

Tammikuussa taloon pöllähtivät uudet Visualistit sekä ryhmä sisustussuunnittelijoita. Visualistit perehtyivät tiimityöhön heti alkumetreiltä ja hankkivat lukuisia kiintoisia asiakastöitä verkostotunnistimiensa kautta. Asiakastöitä paiskittiin pienissä tiimeissä niin Salon Akvaarioliikkeelle, salpalle, Raision seurakunnalle kuin Salon teatterillekin.

Vaatetus kakkoset loihtivat toinen toistaan hienompia asukokonaisuuksia ammattiosaamisen näytössä, missä materiaaliksi oli valittu heijastava kangas sekä ulkoilukangas.

Tammikuu alkoi Tiimimestarit Areenalla tempauksella Jyväskylässä. Matkaan lähdettiin pikkubussilla on henkilökunnasta Kaisa ja Pipa sekä Timo, Päivä, Marja-Liisa, Hannele, Tuula
sekä molemmat Johannat olivat matkassa. Tiimimestarit Areenalla tapahtuma vauhditti jälleen muutosmatkaa opettajuudesta kohti valmentajuutta sekä tiimimäisiä toimintatapoja
. Keikkailukortteja oli tietysti matkassa mukana ja "Gold Finger" Kaisa toimi varsinaisena onnenkorttien jakajana.

Pirkko ja Tuula löysivät heti tapahtuman alkumetreillä oivan paidan - Näkee ketkä pärjää =)

Tiimissä on voimaa

Ei kommentteja: